Nejnovější recenze ze sekce Anální hračky, kolíky, kuličky

Ověřený zákazník Testuj.to Adam

• konstrukce/provedení
  • kvalita materiálu
  • vibrace
  • praktické pouzdro
  • žádné

Kolík je vyroben z opravdu příjemného materiálu a jeho tvar je skvěle uzpůsobený – ideálně mi vyhovuje jak v délce, tak v šířce. Vibrační funkce tomu dodává zajímavý prvek a umožňuje intenzivnější prožitky. Sedm různých režimů vibrací přináší rozmanitost, což každé použití dělá trochu jiné. Magnetická nabíječka je praktická, a jedno plné nabití vydrží přibližně hodinu, což hodnotím jako dostatečné. Celkově je tento produkt pro mě jednoznačně nadstandardní a rozhodně stojí za doporučení – zatím nejlepší, co jsem zkusil.

Ověřený zákazník Testuj.to Jan

• Volba vibrací
  • Cena

Funguje skvěle. S přítelkyní nám vyhovuje, jak dlouho baterie vydrží a kolik se dá nastavit druhů vibrací. Pozitivně to obohatilo náš čas v posteli. Velikost je akorát, dobře se zavádí a je z fajn materiálu. Celkově jsme příjemně překvapeni a spokojeni.

Ověřený zákazník Testuj.to Miroslav

• Výborná výdrž baterie
  • Široká škála vibračních režimů
  • Vodotěsnost
  • Diskrétní design
  • Jemný materiál: I když je silikon příjemný na dotek, mohl by být o něco odolnější
  • Chybějící dálkové ovládání

Pokud s tímto typem hraček teprve začínáte, tento kolík je skvělou volbou. Vibrace jsou příjemné a postupně se zvyšující intenzita je ideální pro přizpůsobení individuálním preferencím. Vodotěsnost je velkým plus a usnadňuje používání. Materiál je příjemný, i když bych si přál, aby byl o něco pevnější. Hodně me také zaujalo balení, které je velice kreativní.

Ověřený zákazník Testuj.to Nela

• Design
  • Měkký povrch
  • Nic

Tento typ produktu jsem vyzkoušela poprvé , musím říct že mě to velice mile překvapilo . Design je velice hezký. Výdrž baterie je opravdu dostačující i při delším užívání . Díky své voděodolnosti , je mozné požívat i ve vaně , či sprše . Díky hladkému povrchu nebyl ani potřeba lubrikační gel .

Ověřený zákazník Testuj.to Marie

• Vodotěsnost
  • Lehce umyvatelné
  • Dlouhá výdrž
  • Tlačítko pro spuštění/vypnutí a změnu režimu

již vlastním jiný anální kolík, ale tento je mnohem příjemnější a lépe se zavádí. Velikostně je akorát, já bych mohla mít o něco větší, ale pro začátečníky je perfektní. povrch je naprosto super a příjemný a vydrží opravdu dlouho. jediné minus je, že tlačítko pro spuštění, vypnutí a změnu režimu se hůř mačká, ale to se asi člověk casem naučí. režimů ma spousty .

Ověřený zákazník Testuj.to Michaela

• Design
  • Množství režimu
  • Žádné

Top prodult pro hrátky o samotě i ve dvou. Zaujal mě svým designem a materiálem. Zaujala mě i rychlost nabíjení. Produkt bych doporučila každému kdo nemá zkusenosti s análním sexem ale chce to vyzkouset. Diky projemnemu povrchu je použití s lubrikacnim gelem snadné a zcela beznolestne. produkt je vhodny i do vody, takze si muzete udělat prijemne chvíle i ve vaně.

Ověřený zákazník Testuj.to Zuzana

• množství řežimů
  • výdrž baterie
  • příjemný materiál
  • příjemná velikost
  • nevím o žádném

Těšila jsem se, že s touto hračkou zkusím něco nového a musím uznat, že jsem byla mile překvapena. 7 řežimů, které u této věcičky najdete je určitě dostatečný. Návíc jistě oceníte i velmi tichý chod. Výdrž baterie je dobrá, navíc velmi jednoduše dobijete pomocí kabelu, který je součástí balení. Barva je úžasná, povrch velmi příjemný na dotek a velikost, myslím, tak akorát.
Užívat si s ním můžete bez starostí i v koupelně. Určitě bych doporučila používat společně s lubrikačním gelem.

Ověřený zákazník Testuj.to Ludmila

• Povrch
  • Příjemné vibrace
  • Vzhled
  • Nabíjení

Anální kolík od durexu na první pohled vypadá velmi lákavě. Má velmi příjemný povrch a velikost tak akorát. Jediné co se mi nelíbilo bylo nabíjení. Nabíjecí konektor sotva drží na kolíku, skoro nejde poznat, zda je nabíječka připojena nebo ne. Vibrace jsou na velmi příjemné úrovni a možnost mezi nimi přepínat je vzrušující.

Ověřený zákazník Testuj.to Vanesa

Přidáno: 31. října 2024

• Ideální velikost
  • Tichý
  • Balení
  • Hůře ovladatelná změna režimu, pokud už je kolíček zaveden

Pokud rádi experimentujete, tento vibrační kolík je skvělou volbou. Design je nejen esteticky příjemný, ale také praktický a snadno se čistí. :) Nejvíce mě baví voděodolnost, díky které lze hrátky přesunout i do vody. Kolík disponuje dostatečným množstvím režimů, takže věřím, že si vyberou i ti nejnáročnější. Ve všech režimech je kolík tichý, takže diskrétnost zaručena. Jedinou nevýhodou je horší ovladatelnost, pokud je kolík zaveden, ale na požitku to neubírá. Výdrž baterie je dostatečně dlouhá, takže nehrozí, že v nejlepším "přestane". Navíc s lubrikačním gelem Durex Naturals Sensitive tvoří skvělé duo. ;)

Ověřený zákazník Testuj.to Libor

Přidáno: 30. října 2024

• Tichost
  • tlačítko by bylo lepší jiné

Použití tohoto kolíku bylo pro mě první zkušeností. Použití je velmi jednoduché. Výhodou je možnost vybrat si z několika režimů. Od slabé vibrace, přes silnou a zesilující až po různě vynechávající. Nabíjí se USB A kabelem a je to ideální. Povrch je velmi příjemný, barva modrá až lesklá je příjemná. Výdrž baterie překvapivě dlouhá. Je určitě lepší dokoupit i gel k tomu určený. Jinak spokojenost

Ověřený zákazník Testuj.to Veronika

Přidáno: 30. října 2024

Doporučuje produkt
  • tichý, vydrž baterie, snad použití
  • za mě bych zvolila ještě menší velikost pro začátečníky

Předmět jsem dostala k testovani a musim říct,ze jsem byla velice rada,ze vyjdu ze své zóny a zkusim něco noveho :) Doporuciji pro zacatecniky urcite pouzivat gel pro snadmé zavádění,ale urcite se toho nebojte:)
pristroj je velmi tichý a dlouho vydrží
- je z měkkého silikonu takze je prijemny :)

Ověřený zákazník Testuj.to Lucie

Přidáno: 29. října 2024

• Má spoustu režimů
  • Voděodolný
  • Hůře se při akci ovládá
  • Někdy mám problém vypnout

Vibrační anální kolík má opravdu jemný a příjemný povrch a dobře se zavádí. Jde to i samo bez lubrikačního gelu, ale doporučuje se používat gel. Přišel mi trošku větší, než na co jsem byla zvyklá, takže pro nováčka by to mohlo být větší, ale mně to vůbec nevadilo. Výdrž baterie je skvělá, vydrží v kuse hodinu a ani vody se nebojí, neboť je opravdu voděodolný. Je také snadno čistitelný a s USB nabíjením se nabije opravdu rychle a snadno. Kolík nabízí sousty různých režimů, takže si každý najde to své či si to při hrátkách střídá.
Jediné mínus, co musím dát je to, že se hůře ovládá. měla jsem problém ho občas vypnout.

Ověřený zákazník Testuj.to Veronika

Přidáno: 29. října 2024

• Jednoduché ovládání
  • Skladný, balení obsahuje dushbag
  • USB dobíjení
  • Voděodolnost
  • Nenašla jsem žádné zápory.

Durex Play kolík bych popsala jako jednoduchý designový kousek, který dobře poslouží začátečníkům. Má ideální velikost, baterii co vydrží, dobíjí se na USB kabel (stačí připojit k PC slotu), ovládá se jednoduše tlačítkem ve spodní části a nabízí několik programů, méně intenzitví i ty silné. Doporučuji zkusit vzestupně, jak se blížíte k vrcholu. :)
Zkoušela jsem jak v posteli s lub. gelem od stejné značky, tak i ve vaně/sprše bez, nemusíte se bát, je voděodolný a má sametový povrch. Přestože šlo o moji první zkušenost s podobným produktem, byla jsem velmi spokojená.

Ověřený zákazník Testuj.to Martina

Přidáno: 26. října 2024

• výdrž baterie
  • příjemný povrch
  • možnosti volby režimu
  • malé, praktické balení
  • voděodolný
  • lepší použití ve dvou

První zkušenost s použitím análního kolíku. Použití je velmi jednoduché a jeho výhodu vidím v možnosti zvolit si různě silnou vibraci a několik druhů vibrace. Počet režimů je rozsáhlý. Je od mírného vrnění, přes silné až po různě vynechávající nebo zesilující... Díky možnosti volby síly vibrace je zážitek velmi intenzivní. Je dobré pořídit si i gel k tomu určený. Určitě je zážitek díky němu příjemnější. Výdrž baterie je překvapující, na takovou sílu. Povrch je opravdu velmi příjemný, barva je nádherná. Jeho hebký povrch oceníte zvenku i zevnitř. Užíváme si s ním spoustu zábavy.

Ověřený zákazník Testuj.to Klára

Přidáno: 23. října 2024

• Ergonomický design
  • Snadné čištění
  • Cena

Jelikož máme s partnerem hodně zkušeností se sexuálními hračkami, přistupovala jsem k tomuto Durex análnímu kolíku s určitou dávkou očekávání. Musím říct, že i když nás nepřekvapil ničím zásadně novým, rozhodně nezklamal. Je to taková spolehlivá klasika – dobře tvarovaný, snadno se zavádí a nabízí výkonné vibrace. Líbí se mi také, že je vyrobený z příjemného materiálu, který je bez zápachu a snadno se čistí. Trochu mě mrzí hlasitější vibrace, které by mohly být tišší, ale to je jen menší nedostatek. Pokud hledáte osvědčenou hračku, je tento produkt solidní volbou.

Triple Blast Vibrating Anal Chain Master Series

Triple Blast Vibrating Anal Chain Master Series

Ověřený zákazník Růžový slon Jaroslav

Přidáno: 5. prosince 2023

Zakoupeno v Růžový slon

Doporučuje produkt

velmi příjemný , vibrace příjemně dráždí při vniknutí do zadečku

AnimHole Unicorn Ozzy

AnimHole Unicorn Ozzy

Ověřený zákazník FLAGRANTI Ověřený zákazník

Přidáno: 9. září 2023

Zakoupeno v FLAGRANTI

• Tvar - dildo se postupně zvětšuje
  • Kvalitní přísavka
  • Materiál má trochu nepříjemný zápach z počátku
LateX Nafukovací latexový 20cm, 2,5-9,6cm

Gläs Glas - Pure Indulgence Glass Anal Slider

Vlasta Vlasta

Přidáno: 9. listopadu 2022

• Materiál
  • Sklo je nejlepší na údržbu, hladké - dobře se zasouvá

Upřesním parametry, protože se u obchodů trochu rozcházejí:
Celková délka: 19 cm

Denber Rubber Big plug X415FP

Registrovaný uživatel Registrovaný uživatel

Přidáno: 16. června 2022

Doporučuje produkt
  • Při koupi v kamenném obchodě výborná obsluha, krerá dokáže fundovaně poradit. Výborný materiál, který se šetrně přizpůsobí. Nemůžem si ho s partnerkou vynachválit. Dan.

Zobrazuji 1 - 20 ze 500 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...25