Nejnovější recenze ze sekce Anální hračky, kolíky, kuličky
- levná a velmi účinná hračka
- Super pomůcka
- Nenápadný a příjemný.
- Horší údržba lepší by byl hladký povrch .
- Velikost akorát, úplně nový pocit, silné vibrace
výborný
- Zajímavá stimulace, nové pocity
- dobíjecí akumulátor
- Manipulace není ideální, špatně se dá uchopit
- masážní kulička by mohla být větší
- chyběl návod na ovládání, poraď si sám...
Zřejmě nejlepší zajímavost tohoto druhu na domácím trhu, dobrá cena, kvalita. Snad to výrobce časem ještě vylepší.
- výhoda
Je to fakt bomba :)
- není tak obrovský
- Velmi kvalitní a příjemný materiál na dotek bez zápachu
- Zpracování výrobku
- Rozměry - vhodné na roztáhnutí
- Dostatečně ohebný a pružný
- Vhodné i pro začátečníky
- Díky svim rozměrům muže sloužit i jako anální kolík
Dildo pro začátečníky nebo ty kteří potřebují jen připravit na vetší hračky , vyrobené z kvalitního a příjemného materiálu.
- Velmi kvalitní a příjemný materiál na dotek bez zápachu
- Zpracování
- Rozměry
- Včetně praktické přísavky
Velmi kvalitní dildo pro začátečníky ale i zkušené , vyrobené z kvalitního a příjemného materiálu s jemnou strukturou na povrchu včetně praktické přísavky pro upevnění na hladké povrchy .
je to velice příjemné :-)
Zaujal nás tvarem,obohatil naše hrátky a přítelkyni vyhovuje i velikostí.
- Skvělá hračka.
Balónek je spíš jen taková legrácka, chtělo by to spíše rozevírat svěrač, ale tento jen zakloune do a to moc slasti nepřináší, i když i to může být zábava při větším napumpování!
Čekal bych větší průměr, ale to je jen moje chybka...produkt každopádně kvalitní.
Zatím nebyl použit = chci jej darovat. Jsem přesvědčen, že bude kladně přijat a náleřitě oceněn. Každý nákup si před objednávkou rozmýšlím podle rčení "2x měř, jednou řež".
Dělá dobře a to je dobře.
Úžasný pocit naplnění, vzrušení při zavádění (zasunovala přítelkyně, samotnému to jde dosti ztuha) a ještě větší při vytahováni. Doporučují k běžnému nošení, dirku průběžně roztahuje a stimuluje.
- Vzrušující krása u ženy v zadečku.