Nejnovější recenze ze sekce Anální hračky, kolíky, kuličky
- Úžasná hračka, dobře výplní a dokonale sedí, nevykluzuje, super na celodenní nošení.
Za mě super kousek!
- Vibrační patrona použitelná samostatně
- Krátká vzdálenost kolíku od kroužků, kolík vypadává ven pokud na něm nesedíte
- Pro začátečníka velký průměr kolíku
Zklamání, nefunguje jak bylo zamýšleno. Asi pro menší lidi než 185cm.
- Kvalitní provedení
- Silné vibrace
Před nákupem jsem nikde nenašel rozměry té části, která se zavádí dovnitř. Takže... délka aktivní částí je 10 cm, nejšírší část má cca. 4 cm a neužší 2,5 cm. Zavedení je velice snadné a i přivybracích drží na svém místě, a máte volné ruce. Jediná nevýhoda je, že pokud ho nebudete přidržovat vibrátor se otočí o 180° než by měl být. Otázkou je, zdali to lze technicky vyřešit. Ovládání jednoduché a vibrace dostatečné. Po použití a umytí nezapáchá. Trochu hlučnější. Po několika negativních zkušenostech s hračkamy tohoto typu jsem dlouho z nákupem váhal, ale nakonec velká spokojenost. Z mého pohledu dobře utracené peníze a nelituji.
- Strašně páchne, je vyrobený z nějakého toxického materiálu
Lazy Buttcock - Stříbrný masturbátor
Přidáno: 5. prosince 2016
(naposledy upraveno 5. prosince 2016)
Zakoupeno v WilliStore.cz
- Měkkost
Pokud hledáte menší dildo, na tu cenu velmi dorý výrobek.
- skvělé
doporučuji vyzkoušet
- výborný
doporučuji
- materiál
výhodný nákup
- Barva cerna je super.široka zakladna.
- Je to prcek.
Takova prumerna nuda.
- Je to opravdu master. Prijemny povrch, velikost, siroka zakladna. Krasne drzi uvnitr navzdory sve velikosti.
- Mozna jen barva telova pusobi trosku zvlastne, ale to je spis dane ze telove barvy me nejak nelakali, ale cernou jsem nenasel.
Proste MASTER
- Prijemny material. Je relativne tezky a to je super.
- Neni to zas takovej macek jak vypada. Ma malou zakladnu, obcas ma tendeci zalest cely do vnitr.
Prijemny, tezky, nedomyslena velikost zakladny.
- Nafouknuti je dobré. Drží a nevyfukuje se.
- Vypadava pumpovaci balonek s hadicky.
Zasuper cenu skvela vecicka.
- Je to macek Boží. Prekvapil. Super silna prisavka, malem jsem utrhl dlazdizku.
- Nenašel jsem ho v černé barvě
Je to super zážitek.
- Ideální velikost pro začátečníky
Kvalita odpovídá ceně, taková ta normálka
- Tvar
- Pohodlí při delším nošení
- Chce to opravdu trpělivost při prvním použití
Jelikož Bootie nebyl skladem, tak jsem se rozhodl tento produkt vyzkoušet. Vynikající ve všech ohledech.
A příště bych neváhal ani minutu.
- 3 za cenu 1
- dobrý materiál
- průměr oček na prst by mohl být větší (pro muže s většími prsty)
- preferuji pevný úchop, kdy je pevně spojen držák se zbytkem těla, lépe se s tím manipuluje, což tady není
celkově se jedná o dobrý produkt a komu nevadí mé proti, může si dát rovnou 100%
Doporučuji
- Kvalitní výrobek
Kvalita za dobrou cenu
- Vyhovuje ve všem
Slouží k tomu, k čemu je určen
Splnilo očekávání.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »