Nejnovější recenze ze sekce Anální hračky, kolíky, kuličky
- Dora kvalita a dobre se zavadi i delka je dobra.
- rychlost, flexibilita, spokojenost
- dá se hodně nafouknout
- balonek je jen nasunutý a občas upadne
skvělá zábava za pár korun
- dobrý tvar
- dá se použít i jako anální kolík
- myslel jsem si že bude větší
- nemá regulaci vody
Skvělá sprcha, nemá regulaci vody,musí se regulovat manuálně, když odděláte šroubení tak se dá použít jako anální kolík. Na fotkách vypadala větší, ale bohatě postačí. Pokud nemáte zkušenosti s análním sexem, tak průměr je příliš velký
Mohl by být i s koulema a eventuálně s přísavkou.
Snad jen kdyby byla možnost ve více barvách a anatomicky více propracované.
- Příjemná cena, tvarově velmi dobré, tak každý může využít celou délku bez rizika. I tvrdost je akorát.
Dildo je nelze objednat ve více barvách.
- Materiál připomíná lepkavou gumu.
- Krásný design.
- Pěkné balení.
- Trošku nuda...
Spíš parádní, než rajcovní...
- Materiál
- Vůně
- Velikost
- Zpracování
- Trochu hodně ohebný krček, ale na nošení a umístnění je zas nejlepší
- Špatně stojí při nasednutí plnou váhou
Kolík jsem koupil v Titanmen.cz, který tímto moh doporučit jako nejlepší sexshop hračky tohoto druhu.
Předtím jsem trénoval pouze na kolíku Ass Servant s průměrem 9,5 cm, který však časem začal netěsnit, jelikož je z dvou vrstev.
Tento kolik, AB 75 Gijs, je oproti němu z jednoho kusu, což rozhodně považuji za jeho velkou výhodu. Základna a krček je pro nasedání dost malý a měkký, takže není úplně snadné na něm udržet balanc při nasednutí, ovšem jak začne dovnitř pronikat, je to něco neskutečného. Obrovský tlak gigantické koule deroucí se do hlubin análu evokuje respekt a pokání. Kolík se noří stále hlouběji až zapadne zcela na své místo a tlak na svěrač již povolí, avšak v nitru se tato koule nedá necítit. Je to životní zážitek, který jak člověk jednou pozná, tak ho chce zažít znovu a znovu. Věřím, že po důkladném dlouhodobém tréninku bude věrným společníkem při dlouhých seancich, kdy bude mou součástí a bude mi zpříjemňovat všední záležitosti.
Když chcete kolik vyjmout, stačí zatlačit a kolík sám vypadne. Anál je potom dost zmožený, takže potřebuje chvilku na zklidnění (může být docela problém si i sednout zprvu), ale již za pár chvil se dostane zas do formy a je možné i dál pokračovat v hraní.
Kolík doporučuji všem zkušeným, kteŕí chtějí najít kolík, který je dokonale vyplní a úroveň je pohodlný na delší nošení.
Doporučuji, dobré zpestření
- Levná cena
- Po čase popraskalo víčko baterie.
- Je velmi malý
Příjemně se zavádí do análu a hezky stimuluje :-)
- Mám to v mém malém zadečku tak cca hodinu.Je to strašně příjemné,půjdu s tím i spát.Stále se mi staví.Je to moc příjemné a všem to doporučuji.Hlavně mužům aby věděli o co přicházejí.I muži můžou vrtět zadkem.Je to prostě příjemné.BOMBA
Kuličky odmění každý pohyb ;)
- nevyhovuje mi
- Velikost
- Materiál
- zpracování
- úžasná sada ...všem doporučuju
prijemny a kvalitni materiál snadna aplikace perfekni tvar
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »