Nejnovější recenze ze sekce Anální hračky, kolíky, kuličky
- Dobrý
- Levný
- I amatér ho zvládne
- Potřebuje být delším. Představuji si až 50 cm
Kupte a uvidíte sami
- Levný
- SPolehlivý
- Boží
- Menší než jsem si myslel
-Kupte, je perfektní na anální sex pro pokročilejší
- super tvar
doporučuji
- Odpovídá představám
- Měkký materiál jak ze silikonu.
Za tu cenu dobrý, ale znám kvalitnější.
- Krásný, sametově hebký a v nádherném balení. Původně jsem chtěla kovový, ale jsem ráda, že jsem zvolila tenhle.
- velikost
- velikost
chce to trening
- Příjemný materiál
- Levnější provedení (avšak v poměru cena / kvalita je zboží velmi dobré)
Produkt jsme vybírali s partnerkou a jsme spokojeni. Při příštím nákupu určitě zvolíme dražší produkt (při prvním nákupu jsme pro vytvoření názoru na tyto výrobky neinvestovali tolik peněz a volili tedy tuto možnost). Zatím v krátkodobém měřítku naprostá spokojenost za oba, v dlouhodobém měřítku si nedovoluji posuzovat.
- Velikost je pro mně tak akorát,je při vibraci příjemný,při souběžné masturbaci fenomenální výstřiky.Výborně vibruje na hrázi a na začátku análu.
- Vibrace se až tak dobře nepřenáší do špičky vibrátoru a pokud si po zavedení vibrátoru nesednete,docela snadno se vysunuje ven.Takže zavést a sedět.
Úžasné zpestření při masturbaci.Doporučuji.Pro masáž prostaty dávám známku 2.
- rozměry akorát
- mohl by mít trošku silnější vibrace
doporučuji
skvělá hračka
splnilo očekávání
- hlavní vibrace v tělese vibrátoru, dovniř na prostatu se dostane minimum
jako v "Proti", navíc je zař. vybaveno atypickým článkem s minimální kapacitou.
- senzace
není co dodat
- kvalita
velmi spokojená
- dobre vniknuti
- mohl by byt vice perferovany treba i nastranach u ukonceni hlavice,,,zbytecne silny proud pouze ve spici
splnuje svuj ucel ale mohl by lepe
- Jsem velmi spokojená ,a určitě si znovu objednam v tomto eShop
Jsem spokojená doporučuji nákupy zde v eShop
- Špičkový materiál, precizní provedení.
Tato hračka je tak krásná a dokonalá, že to až není normální
- Kvalitní materiál, excelentní provedení
- Designér hračky asi nekonzultoval s lékařem. Vibrace mají vysokou frekvenci při nepatrné amplitudě, takže bzučí a nevibruje. Použitelné jsou snad programy, např. krátké pulsy. Dále může být hodnocení subjektivní, ale po zavedení se spíše než rozkoš dostavuje nepříjemný pocit.
Škoda, že tak krásný výrobek nesplnil mé očekávání
ideálni velikost
- Vibrace jsou silné a při pohybu opravdu způsobují potěšení, které slibují.
- Pro milovníky permanentního potěšení je produkt jako dělaný.
- Vibrace jsou v tiché místnosti lehce slyšet, ale nepřišlo mi, že by se na to někdo nějak zaměřoval. Silně absorbují zápach, omývat opravdu důkladně.
Když to shrnu kuličky jsou prostě parádní, obzvláště pro lidi, kteří neholdují extrémně roztahujícím hrátkám (kvůli velikosti). Vibrace jsem cítil pořád a intenzivně. Opravdu se dají nosit celý den velmi pohodlně. Při hrátkách, například při masturbaci je příjemné kuličky vytahovat a zase zavádět. Za sebe mohu produkt vřele doporučit.
- Obrovský rozměr 9,6 cm v největším průměru.
- Délka 19 cm bohatě stačí, více už by mohlo být zbytečné.
- Pružný a přitom pevný materiál.
- Hladkost po celém povrchu.
- Není co vytknout.
TitanMen Tools Ass Servant mne velice zaujal díky své velikosti.
Doposud jsem používal pomůcku 26 x 6,2 – 8,7 cm.
Když jsem zjistil, že trénováním se dostane dovnitř snadněji, než dříve.
Napadlo mne posunout dále mé hranice.
TitanMen Tools Ass Servant byla pro mne jasná volba.
Uvítal jsem o cca 1 centimetr větší průměr a naopak kratší délku, než při doposud používaném kolíku.
Ten 1 cm navíc při takovém průměru znamená opravdu velký rozdíl při pronikání.
Chtělo to sice pár desítek minut postupného roztahování a pronikání kousek po kousku, ale vzrušení bylo obrovské.
Pak přišla chvíle, kdy jsem silněji dosedl a kolík vklouzl celý, až po patici do mne.
Udělalo to takové žbluňk.
Pocit maximálního naplnění je úžasný.
Kouzlo je v podstatě v tom, že mezera mezi pánevními kostmi se neroztáhne a ten kolík je na tolik pružný, že se stlačí a pronikne a posléze uvnitř nabude své maximální velikosti.
Super prožitkem je pak i cesta kolíku zpět.