Nejnovější recenze ze sekce Anální hračky, kolíky, kuličky
- Každý krok a pohyb jde opravdu cítit
- Snadné zavádění
- Po zavedení drží
- Příjemně se nosí i dlouhodobě
Prostě skvělý!
- Příjemně těžká
- Zavádění je bez problémů
- Kuličky jsou opravdu při pohybu cítit
- Nedá se nosit delší dobu, špatně řešená spodní část je zbytečně malá a nevhodně prohnutá, takže po zavedení nepříjemně tlačí. Sedět se s ní skoro nedá a chůze je po delší době také nepříjemná. B BALL UNO je nesrovnatelně lepší a účinnost super!
Na krátké hrátky ano, ale na delší nošení to není.
- Přesně správná kombinace pružnosti a tuhosti pro hloubkové čištění.
- Připojení na vysokotlaký rozvod vody může být nebezpečný. Při zasouvání do hloubky je třeba být opatrný.
Výborný produkt z kvalitního materiálu. Doporučuji připojit na nádobku, naplnit a použít jak klasiku.
- Vroubky
Určitě se na něj nebude prášit v šuplíku
Prvni dildo, ktere je skutecne "crisco ready" :-)
- Příjemější masturbace, když mi to vrnělo v zadku.
- Je v tom už i docela drahá baterie.
- To rozšíření nad tělem pomůcky musí konečník jakoby "spolknout", a to mi nebylo moc příjemné.
Příjemnější a rychlejší vyvrcholení, ale nějaký "výbuch" slasti to taky nebyl. Asi je to o zkušenostech.
- Kvalitní materiál
- Po zaklouznutí skvěle drží na místě
- Mírně se opírá o prostatu
- Vhodný pro dlouhodobé nošení
- Úzká protáhlá patka
- Zavádění může být náročnější, ale snaha se odmění. Při opatrném postupu a dostaečné lubrikaci to zvládne i začátečník.
Anální kolík jsem měl zavedný po dobu několika hodin v práci nebo na nákupech. Kolík držel na místě takřka bez námahy, ale to neznamená, že o něm nevíte. Zahnutý tvar se postará o neustálé mírné dráždění prostaty a ani krček kolíku procházející análním otvorem není zanedbatelný. úzká, ale protáhlá patka je výborná pro dlouhodobé nošení. Kolík nezaklouzne, ale patka nepřekáží při pohybu a zbytečně netahá za kolík, jak tomu může být u typů s větší kruhovou patkou.
- Produkt jsem zakoupil z důvodu problémů s mojí prostatou, kdy jsem se na internetu dověděl, že v takovém případě je prospěšné provádět její masáž, k čemuž má právě sloužit tento produkt (didlo).
- Po jeho zakoupení a vyzkoušení jsem zjistil, že by byloo lepší, kdybych zakoupil didlo z měkčího pružného materiálu. Mnou zakoupené didlo je z nepoddajného plastového materiálu, což se jeví při aplikaci jako docela nepříjemné. To však není chybou prodávajícího, ale mojí, jelikož jsem si právě tento produkt svobodně zvolil a zakoupil.
- bezproblémové zasunutí, příjemný materiál, vhodný i pro dlouhodobé nošení :-P
- je měkoučký, takže to může trošku dělat problém, uvítala bych delší a o maličko větší verzi.
Celkově příjemný anální kolíček, který určitě splní svůj účel. :)
- příjemný materiál, dobré vibrace, bezproblémové zasunutí, ideální rozměry pro anální použití, perfektně drží v zadečku, možnost využít i pro vaginální dráždění :)
- pro někoho možná rozměry
Kdo hledá ideální anální vibrátor, tak tohle je jedna z možností. Já jsem spokojena na maximum. ;)
Produkt odpovídá mým představám a jsem s ním spokojen.
- prostě jsem ho chtěl
v poho
- SUPER
- NIC
V POHODĚ
Seven Creations Slimline Butt kolík DOD2-SEVCR00252
Přidáno: 12. dubna 2016
(naposledy upraveno 12. dubna 2016)
Zakoupeno v Růžový slon
- silne vibrace, prijemni material, dobra velikost pro zacatek
- pri sexu ho musi partner pridrzet aby nevypadl ven, co neni velky problem jenom to obmedzuje polohy
velmi dobry po zacatecniky, lahko se zavadi, intenzivne vibruje jenom to 'vypadavani' obcasne
- Naprosto podle představ.
Dobrá cena, rychlé doručení, skvělé využití, vřele doporučuji.
- kvalitní zpracování
vhodné pro partnerku i partnera
- Kluzký
- Trhá se vnitřní strana stojánku
Kdyby se to netrhalo uvnitř, tak by to nebylo špatné.
- Přísavka drží opravdu pevně
- Příjemný rozměr kuliček
- Materiál nepáchne
Dobrá hračka do začátku když chcete mít ruce volné..
- Zajímavý tvar
- Nepáchne nijak zvlášť
- Pevná patka
- Nemá přísavku
- Dolní část od největší koule po patku by mohla být delší
Zajímavý kolík s příjemným odstupňováním velikosti. S gelem na vodní bázi klouže hezky. Možná trochu větší pro začátečníky.
- Bál jsem se kolíku, aby nebyl moc velký, ale naprostá spokojenost.
- Dle mého názoru malé vibrace.
Bál jsem se kolíku, aby nebyl moc velký, ale naprostá spokojenost.Dle mého názoru malé vibrace.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »